Nagrade

Erste Asset Management d.o.o. 

Društvo Erste Asset Management d.o.o. dobilo je priznanje za dugogodišnji rad i poslovanje na hrvatskom tržištu te je od strane stuke ispred Udruženja društava za upravljanje investicijskih fondova u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom dana 20. travnja 2017. godine, zaslužilo nagradu za najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima u Republici Hrvatskoj u 2016. godini. 

Erste Adriatic Equity

Erste Adritic Equity fond osnovan je 11.10.2005. godine i među najvećim je dioničkim fondovima u Hrvatskoj. Na dodjeli nagrada 20. travnja 2017. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori prema Udruženju društava za upravljanje investicijskim fondovima, a obzirom na imovinu i ostvareni prinos 2016. godine proglašen je najboljim dioničkim fondom u Hrvatskoj. 

Erste Local Conservative fond

Erte Local Conservative fond (tadašnji Erste Money fond) 22. prosinca 2011. godine dobio je nagradu za najbolji novčani fond na tržištu u 2010. godini prema izboru "Zlatne dionice godine". Društvo je tada nosilo naziv Erste Invest nakon čega je, 2013. godine preimenovano u Erste Asset Management d.o.o. 

Fond je promijenio naziv u Erste Local Conservative fond 21.07.2018. godine

Možda ste zainteresirani i za: