Nagrade

Erste Adriatic Bond 

Na Danu investicijskih fondova u Hrvatskoj gospodarskoj komori, 18. travnja 2019. godine, Erste Adriatic Bondu dodijeljeno je priznanje "Top of the Funds". Erste Adriatic Bond proglašen je najboljim obvezničkim fondom s javnom ponudom u Hrvatskoj za 2018., s obzirom na imovinu, ostvaren prinos i volatilnost, što su bili kriteriji za dodjelu godišnjih nagrada Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima. Erste Adriatic Bond osnovan je koncem lipnja 2013., i s imovinom većom od 2,7 milijardi kuna pod upravljanjem, najveći je obveznički fond u Hrvatskoj. 

Erste Asset Management d.o.o. 

Društvo Erste Asset Management d.o.o. dobilo je priznanje za dugogodišnji rad i poslovanje na hrvatskom tržištu te je od strane stuke ispred Udruženja društava za upravljanje investicijskih fondova u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom dana 20. travnja 2017. godine, zaslužilo nagradu za najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima u Republici Hrvatskoj u 2016. godini. 

Erste Adriatic Equity

Erste Adritic Equity fond osnovan je 11.10.2005. godine i među najvećim je dioničkim fondovima u Hrvatskoj. Na dodjeli nagrada 20. travnja 2017. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori prema Udruženju društava za upravljanje investicijskim fondovima, a obzirom na imovinu i ostvareni prinos 2016. godine proglašen je najboljim dioničkim fondom u Hrvatskoj. 

Erste Conservative fond

Erte Conservative fond (tadašnji Erste Money fond) 22. prosinca 2011. godine dobio je nagradu za najbolji novčani fond na tržištu u 2010. godini prema izboru "Zlatne dionice godine". Društvo je tada nosilo naziv Erste Invest nakon čega je, 2013. godine preimenovano u Erste Asset Management d.o.o. 

Fond je promijenio naziv u Erste Conservative fond 24.01.2019. godine

Možda ste zainteresirani i za: